Mujo.fi logo

Deuter makuupussit: Astro Pro 600 

Tässä artikkelissa tutustumme Deuter Astro Pro 600 -untuvamakuupussiin, joka valikoitui kevyiden makuupussien vertailussamme parhaaksi talvimakuupussiksi. Astro Pro 600 on suunniteltu vaativaan käyttöön ja on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät kevyttä makuupussia, joka tarjoaa sekä lämpöä että luotettavaa suorituskykyä hyvillä ominaisuuksilla höystettynä.

Astro Pro 600 -makuupussit lyhyesti

  • Kolme kokoa: SL, Regular ja Large
  • Massa: 1000 – 1150 g koosta riippuen
  • Mukavuuslämpötila (Comfort): -5 ºC 
  • Mukavuuslämpötila (Limit):  -11 ºC
  • Äärilämpötila:  -31ºC
  • Täyte: Untuva (fill power -luku 650)
  • Pintakangas: vettä hylkivää 20D ripstop-polyamidia
  • Vuorikangas: 20D ripstop-polyamidia
  • Vetoketju: Täyspitkä vetoketju makuupussin sivulla
  • Vastuullisempi ja vihreämpi valinta

 

Makuupussin muut ominaisuudet

Deuter Astro Pro 600 -makuupussissa on kunnollinen lämpökaulus, joka auttaa pitämään lämmön makuupussin sisällä ja thermo stretch -saumat venyvät käyttäjän vartalon mukana jopa 25 % ilman, että makuupussin lämmöneristyskyky pienenee. Sen fill power 650 untuvatäyte täyttää RDS-sertifikaatin vaatimukset. Myös makuupussin muut materiaalit on valmistettu ympäristöystävällisesti ja ne kantavat bluesign-merkkiä. Astro Pron Untuvapaneelit on ommeltu pitkittäisesti jalkopäässä, mikä estää untuvia liikkumasta ja parantaa eristystä. Makuupussissa on myös kätevä tasku pientarvikkeille, ja se toimitetaan sekä kompressiopussin että tilavan säilytyspussin kanssa, jotka helpottavat sen pakkaamista mukaan vaelluksille ja säilyttämistä kotona.

Vinkki: Mikäli etsit makuupussia, jossa voi nukkua vielä kylmemmissä olosuhteissa, Deuter Astro Pro 1000 voi olla hyvä valinta.

 

Kokemuksia Deuter Astro Pro 600 -makuupussista

“Ostin tämän makuupussin erikoisliikkeestä lokakuussa 2022 myyjän suosittelun perusteella. Minulle hinnan ja suorituskyvyn suhde oli loppujen lopuksi määräävä tekijä ostopäätöstä tehdessä. Käytin makuupussia 1300 km:n pyöräretkelläni, jonka aikana sekä lämpötilat (24 ºC:sta hieman alle nollaan) että olosuhteet (aurinkoisesta sateiseen) vaihtelivat paljon. Kylmimpänä yönä pakkasta oli -5 ºC ja makuupussi piti hyvin lämpimänä. Yöasuksi riitti pitkä merinovillakerrasto ja ohuet villaiset sukat. Lisäksi suosittelen jotain pehmeää ja hengittävästä materiaalista tehtyä pään alle. Suurimpana osana öistä pidin makuupussin vetoketjua ja huppua auki ja nukkuminen sujui ilman ongelmia.”

“Mahtava makuupussi. Käytin sitä ensimmäistä kertaa yönä, jona lämpötila oli -5 ºC ja nukuin kuin tukki.”

“Todella hyvä untuvamakuupussi talvivaelluksille. Mukava, kevyt ja menee pieneen tilaan.”

 

Deuter Astro Pro 600 -untuvamakuupussi on vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisyys on yksi Deuterin keskeisistä arvoista, ja Astro Pro 600 ei ole poikkeus. Makuupussin kaikki materiaalit on valmistettu ympäristöystävällisesti ja sen untuva on tuotettu eettisesti. Lisäksi materiaalit täyttävät bluesign-merkin tiukat standardit.

 

Paras kevyt talvimakuupussi

Deuter Astro Pro 600 on kevyt ja lämmin untuvamakuupussi, joka soveltuu vaelluksille ja retkeilyyn talvisissa olosuhteissa. Makuupussi on suunniteltu vaativille retkeilijöille ja täyttää RDS-sertifikaatin vaatimukset. Siinä on lämpökaulus, joka pitää lämmön sisällä, ja untuvapaneelit jalkopäässä parantavat eristystä. Materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja täyttävät bluesign-standardit. Lisäksi makuupussissa on kätevä tasku pientarvikkeille ja se toimitetaan kompressio- ja säilytyspussin kanssa. Deuter Astro Pro 600 tarjoaa luotettavan ja mukavan yöunen retkeilijöille kaikkein kylmimmissäkin olosuhteissa. Tämä untuvamakuupussi kerää positiivista palautetta ja hyviä arvioita käyttäjiltä ja se valikoitui vertailumme parhaaksi kevyeksi talvimakuupussiksi. Mikäli etsit makuupussia, joka sekä pakkautuu pieneen tilaan että painaa vähän ja kaipaat lisää vaihtoehtoja, täältä löytyvät loput parhaat kevyet makuupussit.