Easy Camp -teltat: Huntsville Twin 800

Jos haluaa ison teltan, mutta silti pitää kiinni yksityisyydestä ja kohtuullisesta budjetista, Easy Camp Huntsville Twin 800 -teltta on varsin varteenotettava vaihtoehto.

  • Henkilömäärä: 8
  • Massa: 17,5 kg
  • Makuutilat: 2 (jaettavissa neljäksi)
  • Oleskelutilat: 1
  • Vesipilariarvo: 3000 mm
  • Materiaalit: Ulkoteltta PU-pinnoitettua polyesteriä, joka on käsitelty paloa hidastavalla aineella, sisäteltta hengittävää polyesteriä, pohjakangas polyeteeniä. Kaaret lasikuitua.

Huntsville Twin 800 -teltan esittely

Easy Camp Huntsville Twin 800 on monipuolisesti suunniteltu vis-à-vis-malli, joka tarjoaa erinomaista joustavuutta ja muunneltavuutta sekä kaveriporukoille että isoille  perheille. Teltassa on erilliset makuutilat Sleep-Tight -sisätilaratkaisun ansiosta, mikä kahden makuutilan jakamisen neljäksi väliseinien avulla. Teltan kaksipuolisilla ovilla varustetussa suuressa ja valoisassa oleskelutilassa voi seistä suorassa ja siitä on helppo pääsy sisään ja ulos. 

Easy Camp -perheteltta on erinomainen valinta suuremmallekin seurueelle, ja siinä on tilaa nukkumiseen kahdeksalle henkilölle. 

Teltan ulkoteltta on valmistettu kestävästä 185T polyesteristä, joka on PU-pinnoitettu ja palosuojattu. Vesipilariarvo 3000 mm takaa hyvän säänkestävyyden ja suojan kosteilta olosuhteilta. Teipatut saumat vahvistavat teltan säänkestävyyttä entisestään.

Sisätiloissa hyönteisverkkopaneelit tarjoavat miellyttävän ilmanvaihdon samalla pitäen hyönteiset loitolla. Ikkunat teltan molemmilla puolilla rullattavine verhoineen antavat mahdollisuuden valita valon määrän ja yksityisyyden tason oleskelutilassa. Taskut molemmin puolin sisätelttaa mahdollistavat kätevän säilytystilan henkilökohtaisille tavaroille.

Teltan pystyttäminen on helppoa, ja sen voi tehdä joko pystyttämällä ensin ulkoteltan tai koko teltan yhtenä kokonaisuutena. Sisäteltta on valmistettu hengittävästä 100 % polyesteristä, ja pohja on kestävää polyeteeniä, joka kiinnittyy telttaan kylpyammeenmuotoisesti.

Kokemuksia Easy Camp -teltasta

”Erittäin tyytyväinen. Tilava ja helppo pystyttää. Värien avulla teltan tukikaarien asentaminen on helppoa. Mukavaa, että keskiosassa voi seisoa pystyssä, ja siellä on hyvin tilaa.”

”Muuten ok, mutta olisi hyvä, jos ulko-ovissa olisi hyönteisverkot ja ilma pääsisi paremmin virtaamaan ilman pelkoa hyttysistä. Muuten helppo pystyttää ja tyylikäs.”

”Olen todella tyytyväinen uuteen telttaamme! Ainoa asia, mitä kaipaamme, on hyönteisverkko sisäänkäynnin yhteyteen. Mutta hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä teltta!”

”Suuri ja tilava. Helppo pystyttää.”

Easy Camp Huntsville Twin 800 teltta sopii budjettitietoiselle

Kaiken kaikkiaan Easy Camp Huntsville Twin 800 -teltta on mielestämme varsin kelvollinen edullinen iso teltta. Sen rakenne on joustava ja mahdollistaa yksityisyyden, mikäli sitä tarvitaan. Oleskelutila on tilava ja valoisa, ja seisomakorkeus tekee siellä oleskelusta miellyttävää.

Olimme erityisen tyytyväisiä siihen, että se on helppo pystyttää ja suhteellisen korkean vesipilariarvon ansiosta sillä pärjää erilaisissa sääolosuhteissa. Sisätiloissa olevat hyönteisverkkopaneelit ja ikkunoiden verhot olivat hyviä lisäominaisuuksia, jotka tekivät oleskelusta entistä miellyttävämpää.

Vaikka teltta on suuri, sen pakkauskoko on kompakti, mikä helpottaa sen kuljettamista ja varastointia. Myös massa on maltillinen. Tämänkin Easy Camp -teltan hinta-laatusuhde on erinomainen.

Easy Camp Huntsville Twin 800 todella ylitti odotuksemme, ja se valikoitui parhaaksi edulliseksi teltaksi, kun vertailimme isoja kahdeksan hengen telttoja.

Mikäli se ei kuitenkaan ole juuri sitä, mitä etsit, suosittelemme lukemaan myös: