Mujo.fi logo

Icebug Pace 3 Bugrip GTX -nastakengät arvostelu & kokemuksia

9.5/10

Arvosana 9.5/10

Erinomainen pito

Bugrip-pohja 19 karbiditerällä takaa pidon kaikissa olosuhteissa.

Vedenpitävyys

GORE-TEX® -kalvo pitää jalat kuivina sateessa ja loskassa.

Mukavuus

Anatomisesti muotoiltu pohjallinen ja pehmustettu nilkkaosa tarjoavat päivän mittaisen mukavuuden.

Hinta nyt

139 €

Icebug Pace 3 Bugrip GTX on vedenpitävä, mukava ja pitävä nastakenkä, suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin. Käyttäjät ovat erityisen tyytyväisiä sen pitoon ja mukavuuteen.

Tekniset ominaisuudet

Icebug Pace 3 Bugrip GTX ovat älykkäät nastakengät, joka yhdistävät teknologian ja muotoilun saumattomasti. Tämä kenkä on suunniteltu erityisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Se tarjoaa optimaalisen pidon liukkailla pinnoilla ja pysyy kuivana märissä olosuhteissa.

Jokainen yksityiskohta, aina nauhoista pohjaan, on huolellisesti mietitty vastaamaan retkeilijän tarpeisiin. Sen ainutlaatuinen Bugrip-pohja takaa turvalliset askeleet. Olipa alla jää, lumi tai märkä kallio, kenkä on testattu ankarimmissa olosuhteissa toimivuuden varmistamiseksi.

Mistä pidämme:

Tulossa

Miksi välttää:

Tulossa

Kokemuksia

Käyttäjät ovat ylistäneet Icebug Pace 3 Bugrip GTX -kenkää sen monipuolisuuden ja mukavuuden vuoksi. Monet ovat kertoneet sen olevan ainoa kenkä, johon he luottavat talvella. Kenkä on osoittautunut ihanteelliseksi valinnaksi pitkille vaelluksille ja talviretkeilyyn. Sen kyky pitää jalat lämpiminä ja kuivina on saanut erityistä kiitosta.

Kenkä on saanut kiitosta myös kestävyydestään ja laadukkaista materiaaleistaan. Monet ovat kertoneet sen kestävän vuosia kovassakin käytössä.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita