Marmot Limestone 6P – Monipuolinen perheteltta

Ulkoilmaelämässä luotettava, tilava ja käytännöllinen teltta ovat olennainen osa onnistunutta retkeä. Olipa sitten suuntaamassa perheen kanssa leirintäalueelle tai luonnon helmaan kaveriporukan kanssa , Marmot Limestone 6P -teltta erottuu monipuolisuutensa ja luotettavuutensa ansiosta. Tämä teltta on tunnettu poikkeuksellisesta kestävyydestään, harkitusta suunnittelustaan ja mukavasta sisätilastaan, ja se onkin vakiinnuttanut asemansa suosikkivalintana monille harrastajille.

Marmot Limestone 6P lyhyesti

 • Massa: 7790 g
 • Henkilömäärä: 6
 • Vesipilariarvot: Ulkoteltta 1800 mm, pohja 3000 mm
 • Materiaalit: Ulkoteltta PU-pinnoitettu polyesteri, pohja PU-pinnoitettu Oxford -polyesteri, hyttysverkko polyesteri, kaaret alumiini
 • Sisäänkäynnit: 2
 • Eteiset: 2
 • Rakenne: Itsestäänseisova
 • Vuodenajat: Keväästä syksyyn

Marmot Limestone 6P -teltan ominaisuudet

Yksi Marmot Limestone 6P -teltan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen rakenteen erinomainen laatu. Teltta on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät erilaisten sääolosuhteiden rasitusta aina voimakkaista tuulista rankkasateisiin. Teltan kuori ja pohja on valmistettu kestävästä polyesteristä, jossa on vedenpitävä polyuretaanipinnoite, joten se pysyy kuivana kosteissakin olosuhteissa. Teltan vankka runko, jossa on alumiiniset tukikaaret, tekee teltasta erittäin vakaan, mikä mahdollistaa teltan pysymisen tukevasti pystyssä kovissakin tuulissa ja tarjoaa turvallisen suojan myös haastasvissa ympäristöissä.

  Koon ja tilavuuden merkitys korostuu erityisesti telttaa valitessa silloin, kun on leiriytymässä ryhmän tai ison perheen kanssa. Marmot Limestone 6P tarjoaa riittävästi sisätilaa ja mukavuutta jopa kuudelle henkilölle. Teltan lattia-ala on 7,7 neliömetriä, ja sen korkein kohta on 193 cm, mikä antaa retkeilijöille riittävästi tilaa liikkua, säilyttää varusteet ja luoda jopa erillisiä nukkumatiloja lisäämään yksityisyyttä.

Toinen Marmot Limestone 6P -teltan huomionarvoinen piirre on sen käyttäjäystävällinen suunnittelu. Teltassa on värikoodatut kiinnikkeet ja tukikaaret, mikä mahdollistaa nopean ja vaivattoman pystyttämisen jopa niille, jotka ovat vasta aloittelemassa retkeilyä. Suuret D-muotoiset ovet helpottavat sisään- ja uloskäyntiä, kun taas teltan eteisalueet tarjoavat lisätilaa varusteillesi ja kengillesi, pitäen sisätilan järjestäytyneenä ja siistinä.

Ilmanvaihto on tärkeä osa miellyttävää leirielämää, erityisesti lämpimässä ilmastossa tai kesäkuukausina. Marmot Limestone 6P -teltta huomioi tämän tarpeen strategisesti sijoitetuilla verkkopaneeleilla ja tuuletusaukoilla, jotka edistävät ilmavirtausta ja vähentävät kosteutta teltan sisällä. Nämä ominaisuudet auttavat pitämään sisätilan raikkaana ja mukavana, jopa kuumina ja kosteina öinä. Teltassa on kaksi oviaukkoa ja eteistilat molemmin puolin, mikä sekä helpottaa liikkumista telttaan ja ulos ilman ruuhkia sekä mahdollistaa teltan erittäin tehokkaan tuulettamisen. 

Teltan plussat ja miinukset

Marmot Limestone 6P -teltta on kerännyt käyttäjiltä paljon ansaittua positiivista palautetta. Se saa kiitosta oikeastaan juuri niistä ominaisuuksista, joiden avulla sitä mainostetaankin:

 1. Tilavuus ja mukavuus: Teltan sisätilat ja korkea huippukorkeus ovat saaneet kiitosta. Monet käyttäjät ovat iloinneet siitä, että heillä on riittävästi tilaa liikkua, nukkua ja säilyttää varusteitaan. 
 2. Helppo pystyttää: Marmot Limestone 6P -teltta on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja monet käyttäjät ovat kiitelleet sen helppoa ja nopeaa pystytystä. Värikoodatut kiinnikkeet ja tukikaaret tekevät asennusprosessista sujuvan, ja D-muotoiset ovet mahdollistavat vaivattoman sisään- ja uloskäynnin.
 3. Kestävyys: Teltan kestävyys on saanut paljon positiivista palautetta. Käyttäjät ovat arvostaneet teltan vankkaa rakennetta ja laadukkaita materiaaleja. Se on kestänyt hyvin erilaisia sääolosuhteita ja pystynyt tarjoamaan luotettavan suojan tuulisissa ja sateisissa olosuhteissa.
 4. Ilmanvaihto: Marmot Limestone 6P -teltan ilmanvaihto toimii hyvin. Käyttäjien arvioiden mukaan teltan sisätila pysyy raikkaana jopa lämpimällä säällä tai kosteissa olosuhteissa.

Vaikka Marmot Limestone 6P -teltta ansaitsee paljon kiitosta monista hyvistä ominaisuuksistaan, on tärkeää ottaa huomioon sekä sen vahvuudet että heikkoudet. Vaikka teltan massa on maltillinen alle 8 kg, se ei painonsa puolesta ole ihanteellinen vaihtoehto vaelluksen majoitteeksi. Massa siis saattaa rajoittaa sen sopivuutta tilanteisiin, joissa paino ja kannettavuus ovat tärkeässä roolissa.

Lisäksi teltta on saanut palautetta, että sen sadesuoja voisi tarjota paremman suojan rankkasateissa. Kankaiden vesipilariarvot ovat riittävät ja saumat teipatut, mutta absidin oviaukko voi sateella avatessa päästää vettä ikävästi sisään eteiseen. Myös eteisen koko ei ole ollut kaikille käyttäjille riittävän suuri.

Marmot, ympäristöarvot ja vastuullisuus

Marmot-yhtiö on sitoutunut ympäristöarvoihin ja vastuullisuuteen valmistaessaan telttoja ja muita varusteita. Heidän pyrkimyksensä kestävyyteen näkyy useissa toimenpiteissä. Marmot pyrkii käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja tuotteidensa valmistuksessa ja vähentämään tuotteiden ympäristövaikutuksia valitsemalla kestäviä ja kierrätettäviä materiaaleja. Lisäksi yhtiö seuraa tarkkaan tuotteidensa valmistusketjua varmistaakseen, että niiden valmistuksessa noudatetaan korkeita eettisiä ja ympäristöstandardeja. He tekevät yhteistyötä tehtaiden kanssa, jotka noudattavat vastuullisen tuotannon periaatteita ja työskentelevät aktiivisesti kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Marmot panostaa myös tuotteidensa kestävyyteen, jotta ne kestävät pitkään ja vähentävät tarvetta korvaavien tuotteiden ostamiselle. He haluavat tarjota laadukkaita tuotteita, jotka voivat palvella käyttäjiä pitkään ja vähentää siten kulutuksen aiheuttamaa ympäristökuormaa. Lisäksi yhtiö kannustaa kierrätykseen ja jätteiden vähentämiseen omassa toiminnassaan. He pyrkivät minimoimaan jätteiden määrää valmistusprosessissa ja kannustavat myös asiakkaitaan kierrättämään vanhoja tuotteitaan asianmukaisesti.

Marmot tekee yhteistyötä eri organisaatioiden ja järjestöjen kanssa, jotka edistävät kestävää kehitystä ja ulkoilma-alueiden suojelua. He tukevat projekteja ja kampanjoita, jotka edistävät ympäristötietoisuutta ja kestävää toimintaa. Tällä tavoin Marmot osoittaa sitoutumisensa ympäristön suojeluun ja vastuulliseen toimintaan. He pyrkivät tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka samalla vähentävät ympäristövaikutuksia ja edistävät kestävää ulkoilmaelämää.

Marmot Limestone 6P: Kestävyyttä ja mukavuutta samassa paketissa

Kaiken kaikkiaan Marmot Limestone 6P -teltta on mainio valinta ulkoilmaihmisille, jotka arvostavat tilaa, kestävyyttä ja mukavuutta telttailun suhteen. Tämä tilava teltta tarjoaa suojaa sääolosuhteilta, pitäen käyttäjänsä kuivana. Sen helppo pystytys, kestävä rakenne ja huolellisesti harkitut yksityiskohdat tekevät siitä luotettavan kumppanin retkillä. Mikäli kaipaat lisää vaihtoehtoja perheteltan valintaan, täältä löytyy perhetelttojen vertailu.