Icebreaker Tech Lite II: Merinovillapaita arkeen & urheiluun

Jos etsit t-paitaa, joka toimii niin vapaa-ajalla että urheilussa, Icebreaker Tech Lite II -merinovillainen t-paita saattaa olla juuri se mitä etsit. Se valikoitui vertailussamme parhaaksi sekä arkeen että liikuntaan sopivaksi merinovillaiseksi t-paidaksi.

  • Materiaali: 100 % merinovilla
  • Materiaalipaino: 150 g/m²
  • Käyttötarkoitus: Vapaa-aika, urheilu, retkeily
  • Useita värejä

T-paidan esittely

Tech Lite II on täysin 100% mulesing-vapaasta merinovillasta valmistettu t-paita, joka on erittäin hyvä valinta niin arkeen kuin urheiluun. Oli sitten kyseessä viikon vaellus, aktiivinen liikunta tai rento kaupunkipäivä, tämä merinovillapaita saa olon tuntumaan mukavalta ja miellyttävältä aamusta iltaan.

Kankaassa käytetyt erityisen ohuet (18,9 micronia) merinovillakuidut tekevät siitä erittäin pehmeän, ja täysin merinovillaisena se hylkii likaa ja pitää epämiellyttävät hajut loitolla. Tämä on yksi niistä syistä, miksi paita on loistava valinta esimerkiksi retkeilyyn, vaelluksille tai matkustamiseen, kun luotettava suorituskyky on tärkeää.

Tekniset ominaisuudet eivät kuitenkaan rajoitu vain siihen. Icebreaker Tech Lite merinovillapaita tarjoaa myös erinomaisen lämmönsäätelyn, jonka ansiosta se lämmittää viileällä ja viilentää lämpimällä. Kosteudensiirto on tehokasta ja iho pysyy kuivana ja miellyttävänä jopa hikisissä tilanteissa.

Ja koska yksityiskohdat erottavat t-paidan muista, tämän paidan hartioiden saumat on suunniteltu erityisen mukaviksi eivätkä hierrä vaikka selässä olisi reppu. 

Kokemuksia Icebreaker Tech Lite II merino t-paidasta

“Paras paita! Minulla on niitä jo monta, käytän töissä ja erittäin hyviä myös kesällä ja kuumalla ilmalla käytettäväksi. Pitää olon viileänä ja kuivana.”

“Mukavin paita ikinä. Vähän aikaa sitten pidin tätä päällä kolmen päivän pyörämatkalla heinäkuun helteissä. Paita on riittävän pitkä, että pysyy pyöräillessäkin housun sisässä.”

“Ostin paidan crossfit -treenejä varten. Tasaa lämpöä paljon paremmin kuin tekniset kuidut, on mukava päällä sekä silloin kun salilla on kylmä että kun siellä on lämmin. Ostin keltaisena, jotta ei käy liian kuumaksi auringonpaisteella.”

“Ensimmäinen merinovillapaitani ja tykkään! Viileä ja mukava kuumalla, paljon tyylikkäämmän näköinen kuin tavallinen t-paita. Ei rypisty eikä haise. Joskus pidän tätä viisikin kertaa ennen kuin pesen.”

“Laadukas ja hengittävä t-paita. Sopii hyvin ulkoiluun ja matkusteluun.”

“Omistan nyt 5 Tech Liteä, joista jotkin alkavat nyt vuosia kestäneen jatkuvan käytön jälkeen hieman kulahtaa. Istuvuus on hyvä ja aika urheilullinen, materiaali on huippua. Tuntuu toiselta iholta ja käytän näitä tosiaan ihan koko ajan. Toimii myös aluspaitana/kerrospukeutumisessa.”

“Yleensä käytän kokoja M ja L, tästä L oli minulle liian väljä.”

“Ostin paidan reissua varten, jotta ei tarvitse pakata niin paljon vaatteita mukaan. Hajuja estävät ominaisuudet toimivat hyvin – voi jopa treenata ilman että alkaa haista. Istuvuus ei ole täysin minun mieleeni, hihat ovat vähän pitkät ja samoin helma.”

Reviews are great! Icebreaker Tech Lite II saa käyttäjiltä 90 %:sti erittäin hyvää palautetta. Joitakin huomautuksia on tullut siitä, että paita saattaa kutistua yhden koon verran ensimmäisessä pyykissä. Lisäksi koska materiaali on hyvin hienoa, se ei välttämättä kestää kovaa ja jatkuvaa hankausta.

Icebreaker Tech Lite II on laadukas ja varma valinta

Rohkenemme väittää, että Icebreaker Tech Lite II on paras täysin merinovillainen t-paita, joka sopii lähtökohtaisesti aivan kaikkeen sohvalla makoilusta crossfit-treeneihin ja pitkälle vaellukselle. Jos paita ei kuitenkaan vakuuta, täältä voi katsoa muut parhaat merinovillaiset t-paidat.