Mujo.fi logo

MSR freelite 3 -teltta arvostelu & kokemuksia

blank
8.9/10

Arvosana 8.9/10

Kevyt ja kompakti, ihanteellinen pyöräretkeilyyn ja vaelluksiin.

Tilava kahdelle, mahdollistaa mukavan yhdessäolon.

Vakaa kovissa tuulissa, tarjoaa luotettavan suojan.

Hinta nyt

675 €

MSR Freelite 3 -teltta: keveys, tilavuus ja vakaus yhdessä paketissa. Erinomainen valinta aktiivisille retkeilijöille.

Tekniset ominaisuudet

 • Koko (pystytettynä): 172 cm (leveys) x 223 cm (pituus) x 100 cm (korkeus)
 • Pakkauskoko: 46 cm x 15 cm
 • Massa: 1.34 kg
 • Materiaalit: Kevyt mutta kestävä ripstop-nylon ja DuraShield-pinnoitettu polyesteri
 • Vesipilariarvo: 1200 mm (pohja), 1500 mm (katto)

MSR Freelite 3 -teltta on suunniteltu vaeltajille ja pyöräretkeilyharrastajille, jotka arvostavat keveyttä, tilavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Tämä kolmen hengen teltta yhdistää MSR:n vuosikymmenten kokemuksen ulkoiluvarusteiden suunnittelusta innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin yksin matkaaville kuin pienille ryhmillekin.

Käyttökokemus ja ominaisuudet

MSR Freelite 3 erottuu markkinoilla sen keveyden ja pienen pakkauskoon ansiosta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan mm. pyöräretkeilyyn ja vaelluksille, joissa jokainen gramma ja tilankäyttö on tärkeää. Teltan pystyttäminen on suhteellisen yksinkertaista, ja sen ainutlaatuinen rakenne tarjoaa hyvän tuulen- ja sateensuojan. Kaksipuoliset sisäänkäynnit lisäävät käytännöllisyyttä ja mukavuutta, mahdollistaen helpon pääsyn telttaan ilman, että toisten nukkujien lepo häiriintyy.

Teltan sisätila on suunniteltu tilavuutta ajatellen, tarjoten riittävästi tilaa kahdelle henkilölle ja heidän varusteilleen. Kolmelle käyttäjälle teltta tarjoaa tiiviimmän majoituksen, mutta säilyttää silti mukavuuden tunteen. Teltan ilmanvaihto on suunniteltu huolellisesti, mikä vähentää kondensaation muodostumista ja parantaa nukkumismukavuutta.

Teltan materiaalit ovat kestäviä ja kevyitä, mutta niiden ohuus vaatii käyttäjältä huolellisuutta käsittelyssä ja mahdollisesti lisäsuojan käyttöä pohjamaton muodossa. Teltan vakaus kovassa tuulessa on erinomainen, ja sen mukana tuleva säilytyspussi tekee pakkaamisesta ja kuljettamisesta vaivatonta.

MSR Freelite 3 -teltta on huolellisesti suunniteltu tuote, joka vastaa vaativankin retkeilijän tarpeisiin. Sen keveys, pakkauskoko ja käytännöllisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat mukavuutta ja suorituskykyä retkeilyvarusteissaan. Vaikka teltta edustaa korkeampaa hintaluokkaa, sen ominaisuudet ja kestävyys tarjoavat hyvän vastineen rahoille.

Mistä pidämme:

 • Erinomainen keveys ja pakkauskoko
 • Helppo ja nopea pystyttää
 • Tilava kahdelle, toimiva kolmelle
 • Hyvä ilmanvaihto ja kondensaation hallinta
 • Vakaa kovassa tuulessa

Miksi välttää:

 • Materiaalien ohuus vaatii varovaista käsittelyä
 • Sisätila voi kastua sateessa pystyttäessä, koska sadesuoja asennetaan viimeisenä
 • Korkeahko hinta

Kokemuksia

”Kevyt teltta sopii hyvin kevytretkeilyyn. Olen tyytyväinen teltan keveyteen, ja se on helppo koota ja pakata. Olisi kuitenkin toivonut, että mukana olisi ollut kaksi lisää kiinnitysnarua ja maakiilaa teltan lisätiloja varten.”

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita