Mujo.fi logo

Nemo Hornet Elite 2P -teltta arvostelu & kokemuksia

9.7/10

Arvosana 9.7/10

Ultrakevyt, helpottaa pitkien matkojen kantamista

Nopea pystyttää, säästää aikaa leiriytyessä

Kaksi sivuovea, parantaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä

Hinta nyt

749.95 €

Nemo Hornet Elite 2P erottuu ultrakeveydellään ja käytännöllisyydellään, tarjoten vaeltajille mukavuutta ja suojaa minimaalisella painolla.

Tekniset ominaisuudet

 • Lattia: 216 x 128cm
 • Teltan ala: 2.6m²
 • Absidin ala: 1.2m²
 • Sisäkorkeus: 93cm
 • Ovien määrä: 2kpl
 • Pakkauskoko: 48 x Ø10cm
 • Massa: Kokonaispaino hieman yli 900 grammaa (sisältäen kiilat ja narut)
 • Materiaalit: 10D lattiamateriaali ja 7D kuomukangas, Osmo-versiossa uusi, kestävämpi ja ympäristöystävällisempi kangas

Nemo Hornet Elite 2P -teltta on suunniteltu vaativille retkeilijöille, jotka arvostavat keveyttä, kestävyyttä ja käytännöllisyyttä. Tämä teltta yhdistää modernit materiaalit ja käytännöllisen suunnittelun, tarjoten erinomaisen vaihtoehdon pitkille vaellusmatkoille ja kevytretkeilyyn. Sen puolittain vapaasti seisova rakenne on helppo pystyttää, ja se pakkaantuu pieneen tilaan, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin seikkailuihin, joissa jokainen gramma on laskettava.

Käyttö ja ominaisuudet

Nemo Hornet Elite 2P on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja toiminnallisuuden äärimmäiseen keveyteen. Teltan ultrakevyt rakenne ei kuitenkaan tarkoita, että mukavuudesta tai suojasta olisi tingitty. Kaksi sivuovea ja eteiset tarjoavat käytännöllisyyttä ja lisätilaa varusteille, parantaen samalla teltan ilmanvaihtoa ja asumismukavuutta.

Vaikka teltta on suunniteltu kahdelle henkilölle, sen mitoitus on optimoitu painon säästämiseksi, mikä tekee siitä erittäin kotoisan yhdelle käyttäjälle, mutta tiiviin kahdelle. Teltan ainutlaatuinen flybar-kattokehikko maksimoi sisätilan korkeuden ilman perinteisen telttakepin lisäpainoa, tarjoten lisää päätilaa ja mukavuutta.

Säänkestävyyden osalta Nemo Hornet Elite 2P pärjää hyvin sateessa ja tuulessa, kiitos sen hyvin suunnitellun kuomun ja teltan pohjan. Kuitenkin, kuten useimmat ultrakevyet teltat, se voi olla kovilla erittäin voimakkaissa tuulissa.

Nemo Hornet Elite 2P -teltta on ihanteellinen valinta retkeilijöille, jotka arvostavat keveyttä ja suorituskykyä, mutta ovat valmiita investoimaan laatuun. Sen suunnittelussa on otettu huomioon vaativien retkeilijöiden tarpeet, tarjoten kestävän ja luotettavan suojan luonnon armoilla.

Mistä pidämme:

  • Ultrakevyt, helppo kantaa pitkiä matkoja

  • Nopea ja helppo pystyttää, vähentäen leiriytymiseen kuluvaa aikaa

  • Kaksi sivuovea ja eteistä lisäävät mukavuutta ja säilytystilaa

  • Innovatiivinen suunnittelu maksimoi sisätilan korkeuden ja mukavuuden

Miksi välttää:

  • Kapeat mitat voivat tuntua ahtailta kahdelle henkilölle

  • Korkeampi hinta verrattuna joillakin kilpailijoilla

  • Ohuet materiaalit vaativat huolellista käsittelyä ja huoltoa

Kokemuksia

”Tämä teltta on ollut uskollinen kumppanini monilla retkillä, tarjoten tilavaa majoitusta ja suojaa sääolosuhteilta. Vaikka se onkin kevytrakenteinen, se on kestänyt kovia sääolosuhteita ilman ongelmia. Teltan pystytys on ollut aina vaivatonta, mikä on lisännyt retkeilykokemuksen nautittavuutta. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka arvostavat mukavuutta ja toimivuutta luonnossa liikkuessa.”

”Tämä teltta on ylittänyt kaikki odotukseni! Erityisesti teltan tilavuus ja helppo pystytys ovat tehneet vaikutuksen. Olen nukkunut siinä sateessa ja tuulessa, mutta sisälle ei ole tullut tippaakaan vettä. Teltan ilmanvaihto on myös erinomainen, mikä on lisännyt mukavuutta yöpyessä.”

”Minulla on kokemusta monenlaisista teltoista, mutta tämä malli on vienyt sydämeni. Vaikka olenkin kohdannut haasteita sen herkkyyden kanssa – pieni reikä ilmestyi kerran kangaspintaan – yrityksen asiakaspalvelu oli vertaansa vailla ja korjasi vian nopeasti. Tämä kokemus on vahvistanut luottamustani tuotemerkkiin ja suosittelen tätä telttaa kaikille, jotka arvostavat laatua ja erinomaista asiakaspalvelua.”

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita