Mujo.fi logo

Savotta Hawu 400 -telttakamiina arvostelu & kokemuksia

9.7/10

Arvosana 9.7/10

Vakaa ja helppo käyttää

Polttaa puhtaasti

Taittuvat jalat

Hinta nyt

529 €

Savotta Hawu 400 -telttakamiina on tehokas ja kevyt ratkaisu vaativaan käyttöön. Se on valmistettu tulenkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Piippu Savotta Hawu Rullapiippu 2000 lisäosana.

Tekniset ominaisuudet

  • Paino: 5,40 kg
  • Mitat:
    Pakattuna: 31 x 22 x 40 cm (K x P x L)
  • Käytössä: 37 x 22 x 40 cm (K x P x L)
  • Materiaali: Tulenkestävä ruostumaton teräs
  • Piipun portin halkaisija: 80 mm
  • Takuu: 2 vuotta materiaali- ja valmistusvirheille

Savotta Hawu 400 -telttakamiina on suunniteltu erityisesti vaativiin olosuhteisiin ja on valmistettu Suomessa, mikä takaa tuotteen laadun ja luotettavuuden. Sen vaakasuuntainen muotoilu tekee siitä vakaan ja helpon käyttää, ja toisioilma mahdollistaa puhtaamman ja korkeampilämpöisen palamisen, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Taittuvien jalkojen ansiosta se on helppo pakata ja kuljettaa mukana, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin pitkille vaelluksille ja retkille. Käyttäjät ovat ylistäneet sen tehokkuutta, keveyttä ja kestävyyttä, ja se on saanut kiitosta myös sen kyvystä lämmittää tehokkaasti, mikä on erityisen tärkeää kylmissä olosuhteissa.

Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää telttakamiinaa. Sen monipuolisuus ja suorituskyky ovat tehneet siitä suositun valinnan niin amatööriretkeilijöiden kuin ammattilaistenkin keskuudessa.

Sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja se on suunniteltu kestämään vaativimmatkin olosuhteet. Savotta Hawu 400 -telttakamiina on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti luotettavuudellaan, kestävyydellään ja monipuolisuudellaan.

Mistä pidämme:

Tulossa

Miksi välttää:

Tulossa

Kokemuksia

Käyttäjät ovat antaneet positiivista palautetta tuotteesta, mainiten sen tehokkuuden, keveyden, ja kestävyyden. Eräs käyttäjä mainitsi, että kamiina on ”kevyt kun mikä ja helppo käsitellä.” Toiset käyttäjät ovat kiittäneet sen helppokäyttöisyyttä ja taloudellisuutta, sekä sen kykyä lämmittää tehokkaasti.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita