Mujo.fi logo

Sea to Summit Ember Ebl Double -retkipeitto arvostelu & kokemuksia

9.2/10

Arvosana 9.2/10

 • Ultrakevyt ja kompakti
 • Voidaan kiinnittää makuualustaan
 • Kahdelle henkilölle

Hinta nyt

450 €

Sea to Summit Ember Ebl Double on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kevyttä ja kompaktia retkipeittoa kahdelle. Sen innovatiivinen design ja helppo kiinnitys makuualustaan tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin. Olitpa sitten vaeltamassa erämaassa tai nauttimassa yöstä rannalla, tämä peitto pitää sinut lämpimänä ja olon mukavana. Peitto on ultrakevyt ja pakkautuu todella pieneen tilaan.

Tekniset ominaisuudet

 • Vuodenaika: Kolmen vuodenajan/kesäkäyttöön
 • Materiaali: Täyte untuvaa, 850 fill power, päällinen ja vuori polyamidia
 • Massa: 420 g
 • Mukavuuslämpötilat: COM 10°C / LIM 4°C

Sea to Summit Ember Ebl Double on ultrakevyt retkipeitto, joka on suunniteltu erityisesti kahden henkilön käyttöön. Tämä peitto on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sen hyvin suunniteltu rakenne ja materiaalit takaavat, että se pitää sinut ja retkikumppanisi lämpimänä jopa ankarimmissa sääolosuhteissa. Lisäksi peiton design on suunniteltu niin, että se mukautuu käyttäjänsä muotoihin, tarjoten optimaalisen mukavuuden ja suojan.

Tämä innovatiivinen retkipeitto tarjoaa mukavuutta ja lämpöä kylmissä olosuhteissa, ja se on helppo kiinnittää makuualustaan neljällä säädettävällä remmillä. Remmit on suunniteltu erityisesti pitämään peitto paikallaan, jotta voit nukkua rauhassa ilman, että peitto liukuu pois paikoiltaan. Kiinnitysjärjestelmä on myös erittäin helppokäyttöinen, mikä tarkoittaa, että voit asettaa peiton paikalleen muutamassa sekunnissa. Tämä on erityisen kätevää, kun olet ulkona ja haluat päästä nopeasti lämpimään.

Mistä pidämme:

 • Ultrakevyt: Vain hieman yli 400 g, mukana tulee kompressiopussi. Tämä kompressiopussi on suunniteltu erityisesti säästämään tilaa, joten voit ottaa peiton mukaan minne tahansa menetkin. Lisäksi pussi suojaa peittoa kosteudelta ja lialta, joten voit olla varma, että peittosi pysyy puhtaana ja kuivana.
 • Kahdelle henkilölle: Lämmin ja mukava nukkumisratkaisu kahdelle. Tämä ominaisuus tekee siitä täydellisen valinnan pariskunnille tai ystäville, jotka haluavat jakaa peiton keskenään. Sen tilava design mahdollistaa mukavan ja rentouttavan unen, jotta voit herätä virkistyneenä ja valmiina seuraavaan seikkailuun.
 • Kiinnitys makuualustaan: 4 säädettävää remmiä pitävät peiton paikallaan. Nämä remmit on suunniteltu erityisesti pitämään peitto tiukasti kiinni makuualustassa, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että peitto liukuu pois paikoiltaan keskellä yötä.

Miksi välttää:

 • Tulossa

Kokemuksia

Vaikka jotkut käyttäjät ovat kokeneet tuotteen olevan hieman kylmempi kuin odotettu, monet arvostavat sen keveyttä ja kompaktia pakkauskokoa. Monet käyttäjät ovat myös kommentoineet, kuinka helppoa peittoa on käyttää ja kuinka mukavaa on nukkua sen alla. Lisäksi monet ovat kiittäneet peiton laadukkaita materiaaleja ja sen pitkäikäisyyttä.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita