Mujo.fi logo

Ticket to the Moon Moonblanket Compact -retkipeitto arvostelu & kokemuksia

9/10

Arvosana 9/10

Hinta nyt

139 €

Ticket to the Moon Moonblanket Compact on erinomainen valinta retkeilijöille, jotka etsivät monikäyttöistä ja toiminnallista retkipeittoa. Retkipeiton lisäksi Moonblanket on helppo muotoilla takiksi, jossa on jopa tasku. Korkealaatuiset materiaalit takaavat mukavuuden ja suojan kaikissa olosuhteissa. Lisäksi retkipeiton ympäristöystävälliset materiaalit tekevät siitä kestävän valinnan tietoisille kuluttajille. Peitto on hyvä lisä jokaisen retkeilijän varustearsenaaliin.

Tekniset ominaisuudet

Ticket to the Moon Moonblanket Compact on monipuolinen retkipeitto, joka on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja toiminnallisuuden. Tämä peitto on suunniteltu vastaamaan niiden retkeilijöiden tarpeita, jotka haluavat kevyen, mutta silti lämpimän ratkaisun yöpymiseen luonnossa. Tämä tekninen peitto on ihanteellinen käytettäväksi sekä riippumatoissa että tavallisessa leiriytymisessä. Sen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa sen käytön myös takkina, mikä tekee siitä erinomaisen lisävarusteen, sillä retkipeitto korvaa taukotakin. Sen monikäyttöisyys tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat vähentää varusteidensa määrää ja painoa.

Mistä pidämme:

    • Monikäyttöinen: Voidaan käyttää sekä retkipeittona että takkina. Tämä mahdollistaa sen, että yhdellä tuotteella voi korvata useita erillisiä varusteita, säästäen tilaa ja painoa.

    • Kestävä ja mukava: Materiaalien yhdistelmä takaa tuotteen pitkäikäisyyden ja mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa.

    • Ympäristöystävällinen: Eristetty 115g/m² Thermore ECODOWN synteettisellä eristeellä, joka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Tämä osoittaa yrityksen sitoutumisen ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen.

Miksi välttää:

  • Tulossa

Kokemuksia

Ei tällä hetkellä saatavilla.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita