Parhaat merinovillabokserit

Kaikki tietävät, että on samantekevää miten mukavia ja hyvillä ominaisuuksilla varustettuja vaatteita pukee päälle, jos alusvaatteet niiden alla ovat huonot, hiertävät tai paikallaan pysymättömät. Yleensä epämukavat alusvaatteet jäävät käyttämättä huolimatta siitä, mistä ne on tehty ja kuinka paljon niistä on maksanut. Parhaat alushousut on miellyttävä pukea päälle ja ne tuntuvat sopivan tukevilta, mutta niitä ei tunne edes liikkuessa tai hien kuivuessa. Kankaan tulee olla mukavan tuntuista ja saumojen on syytä olla oikeissa paikoissa hiertymien välttämiseksi. Jos mukavien, istuvien ja käytännöllisten alusvaatteiden löytäminen on vaikeaa, merinovillaiset alushousut saattavat olla ratkaisu ongelmaan. Tämä hengittävä, luonnostaan antibakteerinen ja kehon lämpötasapainoa ylläpitävä luonnon oma tekninen kuitu toimii nimenomaan parhaiten ihoa vasten ja tarjoaa herkkäihoisille helpotusta kutinaan ja ihoärsytyksiin. Merinovilla sopii usein myös sellaisille, joiden ihoa tavallinen villa kutittaa ja ärsyttää.

Vertailimme merinovillaisia ja merinovillasekoitteesta valmistettuja boksereita ja valitsimme niistä esittelyyn parhaat merinovillaiset bokserit ja parhaat bokserit kylmiin olosuhteisiin. Kiinnitimme vertailussa huomiota erityisesti hengittävyyteen, hajuttomuuteen ja käyttömukavuuteen sekä kestävyyteen. Kaikki esittelyyn valikoituneet bokserit sopivat myös urheiluun ja muihin tilanteisiin, joissa hikoilu on voimakasta.

Artikkeli sisältää affiliatelinkkejä.

2 x parhaat merinovillabokserit

Lasting Nomo

Materiaali: 100 % merinovilla ja sisäreisissä hankausta estävät polyesteripaneelit

  • Kestävät
  • Pehmeät
  • Hyvä hinta-laatu-suhde
  • Erinomaiset urheiluun

“Monesti ostaessa jotain ongelmana on sopivan hinta-laatusuhteen löytäminen. Näiden boksereiden (ja muiden samanmerkkisten tuotteiden) kohdalla olen ollut iloisesti yllättynyt. Tuotteet ovat kestäneet hyvin käyttöä, ja ovat silti edullisemmasta päästä. Suosittelen.”

Täysin merinovillaiset Lasting Nomo -bokserit ovat kestävät, käytännölliset ja mukavat perushousut. Usein hyvän hinta-laatu-suhteen löytäminen on vaikeaa ja siitä nämä bokserit ovat erityisesti saaneet käyttäjiltä kiitosta. Nomo -bokserit sopivat kaikenlaiseen urheiluun ja ne on kehitelty erityisesti käytettäväksi olosuhteissa, joissa alushousuilta vaaditaan keveyttä ja hengittävyyttä ja joissa hikoillaan voimakkaasti. Merinovillan erinomaisten ominaisuuksien ansiosta bokserit imevät kosteutta tehokkaasti pois iholta ja  tuntuvat mukavilta ja lämpimiltä myös märkinä. Housujen sisäreisissä olevat polyesteripaneelit estävät hankausta ja parantavat housujen kestävyyttä. Käyttäjäarvioissa bokserit saavat kiitosta myös sopivan mittaisista lahkeista. Housuissa ei ole sepalusta. Lasting Nomo on erinomainen vaihtoehto paljon urheilevalle ja hyvää hinta-laatu-suhdetta etsivälle.

Smartwool 150 Boxer Brief

Materiaali: 87% merinovilla, 13% nylon

  • Kestävät erinomaisesti käyttöä
  • Pehmeät
  • Pitävät hien hajun hyvin loitolla
  • Tukevat

Supermukavat, pitävät kaiken paikallaan. Leveä vyötärönauha on todella mukava. Annan näille viisi tähteä, hintansa arvoiset.”

Smartwool tekee boksereiden suhteen sen, mitä muutenkin tekee parhaiten eli valmistaa erittäin laadukkaita ja eettisiä merinovillaisia vaatteita. Smartwool 150 Boxer -housut ovat sepalukselliset, ulkomuodoltaan yksinkertaiset ja perinteiset, mutta ne ovat ominaisuuksiltaan erinomaiset. Ne todellakin kestävät pitkään käytössä, ovat mukavat käyttää ja pysyvät leveän vyötärönauhan ansiosta hyvin ylhäällä. Ne eivät ala haista eikä hien haju pinty niihin edes pitkän käytön jälkeen. Käyttäjäkokemusten mukaan bokserit ovat kevyet, hyvin ruumiinlämpöä tasaavat ja villaisesta tuntumasta huolimatta hyvin hengittävät sekä nopeasti kuivuvat. Ainoastaan housujen leikkaus ja leveä vyötärönauha jakavat mielipiteitä, toisia ne eivät miellytä ja toisten mielestä ne nimenomaan tekevät housuista hiertämättömät ja erittäin mukavat käyttää. Smartwoolin bokserit ovat laadukas valinta niin arkeen kuin urheiluun.

Parhaat merinovillabokserit pakkaseen ja viimaan

Devold Duo Active Windstopper Boxer

Materiaali: Pinta 80 % merinovilla, 20 % polyamidi ja sisäpuoli 100 % ThermoLite -keinokuitu

Merinovillaisista tuotteista tunnetun Devoldin Duo Active Windstopper -boksereissa on pinnassa hienoa merinovillaa ja kestävyyttä lisäävää polyamidia ja sisällä kutittamatonta keinokuitua, joten ne sopivat myös niille ulkoilijoille, joiden herkkä iho ei kestä edes hellävaraisinta merinovillaa. Housujen sisäpinta on ThermoLite -kuitua, joka siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta ja ulkokerroksen merinovilla haihduttaa kosteuden ja pitää lämpimänä. Duo Active -bokserit sopivat käytettäväksi ympäri vuoden ja kaikissa olosuhteissa, mutta koska niissä on myös tuulenpitävä kalvo edessä, ne ovat erinomainen valinta kylmempiin olosuhteisiin, erityisesti talvi- ja välikausipyöräilyyn. Bokserit eivät hierrä eivätkä rullaudu normaalia hieman pidempien lahkeiden ansiosta ylöspäin.

Miksi panostaa boksereihin?

Kerrospukeutuminen alkaa sisältä ja etenee ulospäin ja siksi parhaan suorituskyvyn hakeminen alkaa alusvaatteiden valinnalla. Me pyrimme löytämään bokserit, jotka ovat mukavia, kestäviä, hengittäviä ja sellaisia, että ne päällä voi tuntea olonsa raikkaaksi ja kuivaksi olosuhteista huolimatta. Lisäksi kaikki tässä artikkelissa esitellyt bokserit on valmistettu mulesing -vapaasta merinovillasta sillä eettisyys on aina yksi tärkeä kriteeri, kun vertailemme tuotteita. Merinovillan alkuperästä, eettisyydestä ja ominaisuuksista löytyy lisätietoa artikkelista Valloittava merinovilla.